Home
Mail ons sitemap Laatste updates
 
   
  <font>Hier vind je Nederlandstalig headlines met Turks nieuws</font>
google-newsHier onder 10 headlines van Google news over Turkije
Google verzameld nieuws van diverse nieuwsbronnen, je kunt een persoonlijke nieuws pagina maken bij google news.

Beroerd vooruitzicht voor Turkije: 'Beleid Erdogan economisch risico'

Beroerd vooruitzicht voor Turkije: 'Beleid Erdogan economisch risico'  RTL NieuwsTwee grote kredietbeoordelaars verlagen kredietstatus Turkije  NU.nlTurkije krijgt tik van Moody's en S&P  Beurs.nlFull coverage

Sat, 18 Aug 2018 07:46:24 GMT

Gaat een boycot van iPhones Turkije helpen?

Gaat een boycot van iPhones Turkije helpen?  NU.nlGoed nieuws uit Turkije! Valutakoers lira stijgt harder dan wat dan ook!  Das Kapital (Blog)Vlinders uit Turkije  Het Financieele DagbladKoers Turkse lira weer hard onderuit na dreiging extra sancties VS  RTL NieuwsFull coverage

Fri, 17 Aug 2018 16:23:46 GMT

Turkije weigert vrijlating Amerikaanse dominee

Turkije weigert vrijlating Amerikaanse dominee  RTL NieuwsTurkse rechtbank wijst vrijlatingsverzoek Amerikaanse predikant af  NU.nlTrump reageert op standvastige houding Turkije over Brunson  Telegraaf.nlEen predikant is de reden voor ruzie tussen de VS en Turkije: wie is Andrew ...  VolkskrantFull coverage

Fri, 17 Aug 2018 19:19:00 GMT

Koers Turkse lira duikt weer omlaag na dagen van herstel

Koers Turkse lira duikt weer omlaag na dagen van herstel  NU.nlTurkse lira krijgt weer een klap  Het Financieele DagbladFull coverage

Sat, 18 Aug 2018 07:40:01 GMT

Trekt Turkije de opkomende markten omlaag?

Trekt Turkije de opkomende markten omlaag?  Het Financieele DagbladFull coverage

Sat, 18 Aug 2018 04:00:01 GMT

Fondsbeheerders niet bezorgd over besmettingsgevaar Turkije

Fondsbeheerders niet bezorgd over besmettingsgevaar Turkije  NU.nlFull coverage

Thu, 16 Aug 2018 11:00:11 GMT

'Turkije potentieel een groter probleem dan Griekenland? Onzin'

'Turkije potentieel een groter probleem dan Griekenland? Onzin'  Het Financieele DagbladFull coverage

Fri, 17 Aug 2018 10:27:35 GMT

Alarmcentrale: Nederlanders hebben geen moeite meer met Turkije, wel met ...

Alarmcentrale: Nederlanders hebben geen moeite meer met Turkije, wel met ...  Assurantie MagazineFull coverage

Fri, 17 Aug 2018 09:39:30 GMT

Profijt halen uit de liracrisis? Investeer in Turks vastgoed

Profijt halen uit de liracrisis? Investeer in Turks vastgoed  NU.nlFull coverage

Thu, 16 Aug 2018 12:45:23 GMT

Turkije wil internationale samenwerking tegen Amerikaanse sancties

Turkije wil internationale samenwerking tegen Amerikaanse sancties  NU.nlLira wint terrein, VS dreigen met nieuwe sancties  NRCTurkse minister van Financiën sust beleggers  De TijdFull coverage

Thu, 16 Aug 2018 17:17:22 GMT

Hier onder 10 headlines van Turksnieuws.nl
Turkije krijgt financiële ondersteuning van Qatar

Qatar gaat een reeks economische projecten, investeringen en betalingen ter waarde van 15 miljard US dollar doen om de Turkse economie te ondersteunen. Dat staat in een verklaring die de regering van Qatar uitgaf na een bijeenkomst tussen de emir van Qatar, sjeik Tamim bin Hamad al-Thani en de Turkse president Recep Tayyip Erdogan afgelopen […] Het bericht Turkije krijgt financiële ondersteuning van Qatar verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Fri, 17 Aug 2018 08:25:36 +0000

Eenvoudig een e-visum aanvragen voor Turkije

Voor reizen naar Turkije heb je een visum nodig. Dit kan tegenwoordig heel eenvoudig online. Via deze link kun je een visum Turkije aanvragen. Na betaling ontvang je het e-visum per email. Deze eenvoudige manier van visumaanvraag voorkomt ellenlange rijen op het vliegveld en zorgt dus voor een vlottere doorstroom bij de paspoortcontrole. Een boost […] Het bericht Eenvoudig een e-visum aanvragen voor Turkije verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Thu, 16 Aug 2018 21:33:04 +0000

Nieuwe megaluchthaven Istanbul wordt op verjaardag Turkse republiek geopend

Op 29 oktober 2018, de dag dat de Turkse republiek precies 95 jaar bestaat, wordt de nieuwe megaluchthaven in Istanbul geopend. Het gaat om de Istanbul Grand Airport (IGA) in de Turkse miljoenenstad, meldt Nederlanders in Turkije. De werkzaamheden zijn nog steeds in volle gang en de bouw verloopt volgens schema. De Turkse luchthavenautoriteit (DHMI) […] Het bericht Nieuwe megaluchthaven Istanbul wordt op verjaardag Turkse republiek geopend verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Fri, 10 Aug 2018 11:59:58 +0000

Online het visum Turkije aanvragen

Als je op vakantie gaat naar Turkije heb je een visum nodig. Dat kun je gelukkig heel eenvoudig online regelen. Het visum Turkije wordt niet in je paspoort aangebracht door het consulaat, maar wordt per e-mail toegestuurd. Je hoeft het dus alleen maar aan te vragen, uit te printen en mee te nemen op reis. […] Het bericht Online het visum Turkije aanvragen verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Wed, 08 Aug 2018 19:20:31 +0000

Kredietbeoordelaar Fitch is somberder geworden over Turkije

Kredietbeoordelaar Fitch is negatiever over Turkije. Dat schrijft De Telegraaf. Volgens de krant ging het kredietoordeel van Turkije omlaag van BB+ naar BB. De prognose ging van stabiel naar negatief. Fitch vindt dat de geloofwaardigheid van het economische beleid van de Turkse regering volgens de afgelopen tijd afgenomen. Ook de eerste beleidsstappen die zijn genomen […] Het bericht Kredietbeoordelaar Fitch is somberder geworden over Turkije verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Sat, 14 Jul 2018 00:12:56 +0000

Turkije start met overgang naar presidentieel systeem

In Turkije is een begin gemaakt met de overheveling van belangrijke bevoegdheden naar de president. Een belangrijke wijziging daarbij is de afschaffing van de functie van premier, zoals ook de VS geen premier kent. In de Turkse staatskrant is een decreet afgekondigd, met veranderingen van de wetten die tussen 1924 en 2017 golden. In het […] Het bericht Turkije start met overgang naar presidentieel systeem verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Wed, 04 Jul 2018 06:44:19 +0000

Turkse Nederlanders vieren feest na opeisen winst door Erdogan

In Rotterdam hebben honderden Turkse Nederlanders feestgevierd na het uitroepen van de verkiezingsoverwinning door president Erdogan, meldt de NOS. Volgens de omroep verzamelden Turkse Nederlanders zich in het centrum en er reden toeterende auto’s rond met vlaggen van Turkije. De politie zette een aantal straten rond het Turkse consulaat af. Ook in Amsterdam en in […] Het bericht Turkse Nederlanders vieren feest na opeisen winst door Erdogan verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Sun, 24 Jun 2018 22:10:02 +0000

Verkiezingen Turkije: verwarring over uitslag

Vandaag, zondag 24 juni, hebben Turken een nieuw parlement en een nieuwe president gekozen. TRT World, de internationale tak van de staatsomroep TRT, heeft de zittende president Recep Tayyip Erdogan uitgeroepen tot winnaar van de presidentsverkiezingen. Volgens TRT heeft Erdogan met 53,2 procent gewonnen. Volgens het Algemeen Dagblad heeft Erdogan de stembusstrijd voor zijn herverkiezing […] Het bericht Verkiezingen Turkije: verwarring over uitslag verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Sun, 24 Jun 2018 19:35:51 +0000

Vanaf vandaag kan in Nederland gestemd worden voor Turkse verkiezingen

Zo’n 250.000 Turkse Nederlanders kunnen vanaf vandaag stemmen voor de Turkse presidents- en parlementsverkiezingen. Dat kan bij stembureaus in Deventer, Den Haag en Amsterdam. De stembureaus zijn open van vrijdag tot en met komende maandag, van 09.00 tot 21.00 uur. Voor 2014 moesten Turkse Nederlanders naar een stembureau in Turkije. Het is de bedoeling dat […] Het bericht Vanaf vandaag kan in Nederland gestemd worden voor Turkse verkiezingen verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Fri, 15 Jun 2018 07:53:04 +0000

Galatasaray fans in Rotterdam en Den Haag vieren feest

In onder andere Rotterdam en Den Haag hebben honderden fans van Galatasaray zaterdagavond gevierd dat de voetbalclub uit Istanbul de Turkse landstitel heeft veroverd. De Galatasaray-fans kwamen juichend naar buiten na het eindsignaal in Izmir, waar hun club de uitwedstrijd tegen Göztepe met 1-0 won. In Rotterdam werd het Hofplein afgezet om een eind te […] Het bericht Galatasaray fans in Rotterdam en Den Haag vieren feest verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Sun, 20 May 2018 00:31:49 +0000