Home
Mail ons sitemap Laatste updates
 
   
  <font>Hier vind je Nederlandstalig headlines met Turks nieuws</font>
google-newsHier onder 10 headlines van Google news over Turkije
Google verzameld nieuws van diverse nieuwsbronnen, je kunt een persoonlijke nieuws pagina maken bij google news.

Turkije zoekt honderden vermeende medeplichtigen mislukte couppoging - NU.nl

Turkije zoekt honderden vermeende medeplichtigen mislukte couppoging  NU.nlDe Turkse regering heeft de campagne tegen vermeende betrokkenen bij de mislukte staatsgreep van 2016 verder opgevoerd. Het Openbaar Ministerie ...

Fri, 22 Feb 2019 12:12:00 GMT

'Schort toetredingsgesprekken Turkije op' | Buitenland - AD.nl

'Schort toetredingsgesprekken Turkije op' | Buitenland  AD.nlDe Europese Unie moet de gesprekken met Turkije over toetreding formeel opschorten. De commissie Buitenlandse Zaken van het Europees Parlement heeft ...

Wed, 20 Feb 2019 16:52:27 GMT

'Drie Nederlandse IS-verdachten aangehouden in Turkije' - NU.nl

'Drie Nederlandse IS-verdachten aangehouden in Turkije'  NU.nlDe Turkse autoriteiten hebben drie Nederlanders opgepakt bij een operatie tegen terreurorganisatie Islamitische Staat (IS). Dat gebeurde in Bursa in het ...

Sun, 17 Feb 2019 12:23:00 GMT

'Voedselterroristen zijn schuldige van Turkse inflatie' - NOS

'Voedselterroristen zijn schuldige van Turkse inflatie'  NOSTurkije heeft te maken met een nieuwe vorm van terreur: voedselterroristen. Deze 'verraders van de natie' verkopen boodschappen voor te hoge prijzen.

Mon, 18 Feb 2019 21:43:00 GMT

Fenomeen Van der Poel zelfs in Turkije beroemd - Telegraaf.nl

Fenomeen Van der Poel zelfs in Turkije beroemd  Telegraaf.nlBekend tot zelfs aan de Turkse Rivièra. Zo gaat dat blijkbaar als je Mathieu van der Poel heet.

Wed, 20 Feb 2019 18:25:29 GMT

21 februari 2019 12:53 Honda sluit ook autofabriek in Turkije Honda sluit niet alleen haar - Automobielmanagement

21 februari 2019 12:53 Honda sluit ook autofabriek in Turkije Honda sluit niet alleen haar  AutomobielmanagementHonda sluit niet alleen haar fabriek in het Engelse Swindon maar ook een assemblage-fabriek in Gebze in Turkije, blijkt uit een verdere toelichting van Honda ...

Thu, 21 Feb 2019 11:57:19 GMT

Turkije: China moet 'concentratiekampen' voor Oeigoeren sluiten - RTL Nieuws

Turkije: China moet 'concentratiekampen' voor Oeigoeren sluiten  RTL NieuwsTurkije dringt er bij China op aan om 'concentratiekampen' waar Oeigoeren vastzitten in China te sluiten en de rechten voor de moslimminderheid te ...

Sat, 09 Feb 2019 08:00:00 GMT

Opnieuw explosie in het door Turkije bezette Afrin - West-Koerdistan - Koerdisch Nieuws

Opnieuw explosie in het door Turkije bezette Afrin - West-Koerdistan  Koerdisch NieuwsDonderdagmiddag vond er opnieuw een gewelddadige explosie plaats in de buurt van het Dersim-ziekenhuis op de Felat Straat in het centrum van Afrin.

Thu, 21 Feb 2019 17:09:04 GMT

Van der Poel relaxt in Turkije: 'Rijd meestal goed als ik rondeboek niet bekijk' - In de Leiderstrui

Van der Poel relaxt in Turkije: 'Rijd meestal goed als ik rondeboek niet bekijk'  In de LeiderstruiMathieu van der Poel start donderdag zijn wegseizoen in de Ronde van Antalya. Het zal even wennen worden in Turkije, maar de Nederlander hoopt met ...

Wed, 20 Feb 2019 19:47:00 GMT

Spaanse paprika's domineren de Duitse markt - AGF.nl

Spaanse paprika's domineren de Duitse markt  AGF.nlSpanje domineerde de paprikamarkt meer dan Turkije en Marokko. Het Marokkaanse aanbod was het goedkoopst, maar was niet te vinden in Keulen en Berlijn.

Fri, 22 Feb 2019 11:13:37 GMT

Hier onder 10 headlines van Turksnieuws.nl
Man steekt zichzelf in brand in Turks consulaat te Rotterdam

In het Turkse consulaat aan de Rotterdamse Westblaak heeft een man zichzelf maandagmorgen rond 09.00u in brand gestoken. De brandweer en politie zijn uitgerukt meldt de NOS. De politie beschouwt het als een poging tot zelfdoding en wil er daarom niet meer over kwijt. De traumahelikopter is opgeroepen voor assistentie. Hij is naar het ziekenhuis […] Het bericht Man steekt zichzelf in brand in Turks consulaat te Rotterdam verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Mon, 07 Jan 2019 12:18:28 +0000

President Erdogan nodigt Donald Trump uit voor bezoek aan Turkije

De Turkse president Erdogan heeft zijn Amerikaanse collega Donald Trump uitgenodigd volgend jaar een bezoek te brengen aan Turkije. Dat heeft het Witte Huis bekendgemaakt, schrijft de NOS. Een woordvoerder zegt dat Trump openstaat voor een ontmoeting, maar dat er nog niets is gepland. Volgens de omroep spraken de leiders van Turkije en de Verenigde […] Het bericht President Erdogan nodigt Donald Trump uit voor bezoek aan Turkije verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Tue, 25 Dec 2018 11:56:09 +0000

Boeing opent technologie- en engineeringcentrum in Istanbul

Boeing, ’s werelds grootste luchtvaartbedrijf en leidende fabrikant van commerciële straalvliegtuigen, defensie, ruimte- en beveiligingssystemen, heeft deze week een technologie- en engineeringcentrum in Istanbul gelanceerd. Het centrum, gelegen in het Teknopark in Istanbul, werd ingehuldigd met een ceremonie, bijgewoond door Ismail Demir, het hoofd van de defensie-industrie. “Met dit centrum heeft Boeing een belangrijke stap […] Het bericht Boeing opent technologie- en engineeringcentrum in Istanbul verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Sat, 15 Dec 2018 00:58:59 +0000

Relatie Nederland – Turkije weer volledig hersteld

De relatie tussen Nederland en Turkije is weer volledig hersteld. Dat kwam naar voren tijdens een bezoek van de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok gisteren aan de Turkse hoofdstad Ankara. “We hebben besloten nu vooruit te kijken. Wat gebeurd is, is gebeurd” aldus Blok. De relatie tussen Nederland en Turkije verslechterde nadat de […] Het bericht Relatie Nederland – Turkije weer volledig hersteld verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Wed, 03 Oct 2018 23:27:21 +0000

Turkse minister bezoekt Suriname; binnenkort opening Turks consulaat in Paramaribo

Suriname en Turkije onderhouden sinds 1976 een diplomatieke relatie met elkaar, maar het was deze week de eerste keer dat een Turkse minister het Zuid-Amerikaanse land bezocht. De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Çavusoglu bracht woensdag tot en met vrijdag jl. een bezoek aan de voormalige Nederlandse kolonie. Een van de doelen van dit […] Het bericht Turkse minister bezoekt Suriname; binnenkort opening Turks consulaat in Paramaribo verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Sat, 22 Sep 2018 08:32:22 +0000

Amerikaanse online gigant Amazon.com van start in Turkije

De Amerikaanse retail gigant Amazon is gisteren van start gegaan in Turkije. “Vanaf nu kunnen klanten in heel Turkije www.amazon.com.tr bezoeken om te winkelen voor een selectie van miljoenen producten, met het voordeel van lage dagelijkse prijzen en betrouwbare gratis levering voor bestellingen van meer dan 50 Turkse lira’s” aldus het bedrijf in een persbericht. […] Het bericht Amerikaanse online gigant Amazon.com van start in Turkije verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Thu, 20 Sep 2018 09:34:54 +0000

Turkije krijgt financiële ondersteuning van Qatar

Qatar gaat een reeks economische projecten, investeringen en betalingen ter waarde van 15 miljard US dollar doen om de Turkse economie te ondersteunen. Dat staat in een verklaring die de regering van Qatar uitgaf na een bijeenkomst tussen de emir van Qatar, sjeik Tamim bin Hamad al-Thani en de Turkse president Recep Tayyip Erdogan afgelopen […] Het bericht Turkije krijgt financiële ondersteuning van Qatar verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Fri, 17 Aug 2018 08:25:36 +0000

Eenvoudig een e-visum aanvragen voor Turkije

Voor reizen naar Turkije heb je een visum nodig. Dit kan tegenwoordig heel eenvoudig online. Via deze link kun je een visum Turkije aanvragen. Na betaling ontvang je het e-visum per email. Deze eenvoudige manier van visumaanvraag voorkomt ellenlange rijen op het vliegveld en zorgt dus voor een vlottere doorstroom bij de paspoortcontrole. Een boost […] Het bericht Eenvoudig een e-visum aanvragen voor Turkije verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Thu, 16 Aug 2018 21:33:04 +0000

Nieuwe megaluchthaven Istanbul wordt op verjaardag Turkse republiek geopend

Op 29 oktober 2018, de dag dat de Turkse republiek precies 95 jaar bestaat, wordt de nieuwe megaluchthaven in Istanbul geopend. Het gaat om de Istanbul Grand Airport (IGA) in de Turkse miljoenenstad, meldt Nederlanders in Turkije. De werkzaamheden zijn nog steeds in volle gang en de bouw verloopt volgens schema. De Turkse luchthavenautoriteit (DHMI) […] Het bericht Nieuwe megaluchthaven Istanbul wordt op verjaardag Turkse republiek geopend verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Fri, 10 Aug 2018 11:59:58 +0000

Online het visum Turkije aanvragen

Als je op vakantie gaat naar Turkije heb je een visum nodig. Dat kun je gelukkig heel eenvoudig online regelen. Het visum Turkije wordt niet in je paspoort aangebracht door het consulaat, maar wordt per e-mail toegestuurd. Je hoeft het dus alleen maar aan te vragen, uit te printen en mee te nemen op reis. […] Het bericht Online het visum Turkije aanvragen verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Wed, 08 Aug 2018 19:20:31 +0000