Home
Mail ons sitemap Laatste updates
 
   
  <font>Hier vind je Nederlandstalig headlines met Turks nieuws</font>
google-newsHier onder 10 headlines van Google news over Turkije
Google verzameld nieuws van diverse nieuwsbronnen, je kunt een persoonlijke nieuws pagina maken bij google news.

Trump voert sancties in tegen Turkije na invasie Syrië: 'Ik vernietig hun economie als dit doorgaat' - AD.nl

Trump voert sancties in tegen Turkije na invasie Syrië: 'Ik vernietig hun economie als dit doorgaat'  AD.nlTrump kondigt sancties aan op Turkije, Syrisch leger rukt op naar het noorden  VolkskrantTrump kondigt sancties aan tegen Turkije  NOSTrump gaat sancties invoeren tegen Turkije  Telegraaf.nlTrump kondigt economische sancties aan tegen Turkije: “Bereid om Turkse economie snel te vernietigen”  Het Laatste NieuwsHele verhaal bekijken via Google Nieuws

Mon, 14 Oct 2019 20:19:00 GMT

Trump dreigt economie van Turkije te 'vernietigen' vanwege inval Syrië - NU.nl

Trump dreigt economie van Turkije te 'vernietigen' vanwege inval Syrië  NU.nlTrump voert sancties in tegen Turkije: 'Importheffing staal verhoogd naar 50 procent'  RTL NieuwsNederlandse en Amerikaanse regering bellen met Turkije over Syrië  NRCTrump kondigt sancties aan tegen Turkije, Syrisch leger rukt op naar het noorden  VolkskrantAmerika trekt alle troepen terug voor oprukkende Turkse leger  NOSHele verhaal bekijken via Google Nieuws

Mon, 14 Oct 2019 22:33:00 GMT

Trump kondigt economische sancties aan tegen Turkije: tarieven op staal gaan omhoog - Het Laatste Nieuws

Trump kondigt economische sancties aan tegen Turkije: tarieven op staal gaan omhoog  Het Laatste Nieuws

Mon, 14 Oct 2019 20:47:00 GMT

EU veroordeelt offensief in Syrië en beperkt wapenexport naar Turkije - NU.nl

EU veroordeelt offensief in Syrië en beperkt wapenexport naar Turkije  NU.nl

Mon, 14 Oct 2019 15:56:00 GMT

Aanval Syrië Amerikaanse Republikeinen willen sancties tegen Turkije - RTL Nieuws

Aanval Syrië Amerikaanse Republikeinen willen sancties tegen Turkije  RTL Nieuws

Fri, 11 Oct 2019 01:50:20 GMT

Update: UEFA kan weer naar Turkije kijken, ook na 1-1 in Parijs militaire gebaren - VoetbalPrimeur.nl

Update: UEFA kan weer naar Turkije kijken, ook na 1-1 in Parijs militaire gebaren  VoetbalPrimeur.nl

Sun, 13 Oct 2019 08:43:00 GMT

Risicowedstrijd Frankrijk-Turkije ontaardt in een politieke strijd - AD.nl

Risicowedstrijd Frankrijk-Turkije ontaardt in een politieke strijd  AD.nl

Mon, 14 Oct 2019 16:50:00 GMT

Kamer ontevreden over stappen EU tegen Turkije - Nieuws.nl

Kamer ontevreden over stappen EU tegen Turkije  Nieuws.nl

Mon, 14 Oct 2019 13:48:00 GMT

St. Pauli zet Sahin uit selectie om steun aan Turkse inval in Syrië - AD.nl

St. Pauli zet Sahin uit selectie om steun aan Turkse inval in Syrië  AD.nl

Mon, 14 Oct 2019 17:58:00 GMT

Al jullie vragen (én antwoorden) over de Turkse aanval in Noordoost-Syrië - NOS

Al jullie vragen (én antwoorden) over de Turkse aanval in Noordoost-Syrië  NOS

Thu, 10 Oct 2019 15:10:00 GMT

Hier onder 10 headlines van Turksnieuws.nl
10 redenen waarom nog snel een last minute naar Turkije boeken een goed idee is!

Een vakantieland dat veel te bieden heeft, is natuurlijk ideaal om je vrije dagen door te brengen. Turkije is bijvoorbeeld zo’n land waar zon, zee, strand, heerlijk eten, mooie natuur, rijke cultuur en ontspanning allemaal te vinden is. Dit land is zeer divers en de inwoners zijn heel sympathiek, dus je kunt rekenen op een […] Het bericht 10 redenen waarom nog snel een last minute naar Turkije boeken een goed idee is! verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Tue, 06 Aug 2019 09:08:15 +0000

De 3 mooiste duiklocaties van Turkije

Met 8.000 kilometer kustlijn, een perfect mediterraan klimaat, grote zichtbaarheid en fascinerende historische wrakken is Turkije hard op weg een bestemming te worden die duikers willen verkennen. Er zijn veel duikcentra in de meeste vakantieoorden. Duiken kan je het hele jaar door doen. Het hoofdseizoen loopt van mei tot november met watertemperaturen tussen de 18 […] Het bericht De 3 mooiste duiklocaties van Turkije verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Wed, 10 Jul 2019 15:25:57 +0000

‘Gökmen T. wilde met schietpartij wraak nemen op westerse democratie’

De 37-jarige Gökmen T., die verantwoordelijk is voor de schietpartij op 18 maart 2019 in de tram op het 24 Oktoberplein, zegt volgens De Telegraaf dat hij met de schietpartij wraak wilde nemen op de westerse democratie en het doden van moslims. Bij de schietpartij kwamen drie mensen om het leven en raakten drie anderen […] Het bericht ‘Gökmen T. wilde met schietpartij wraak nemen op westerse democratie’ verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Mon, 01 Jul 2019 10:47:36 +0000

Oppositie wint tweede burgemeestersverkiezingen in Istanbul

De burgemeestersverkiezingen in Istanbul zijn gewonnen door oppositiekandidaat Ekrem Imamoglu. De kandidaat van de zittende AK-partij, Binali Yildirim, heeft nog voor de officiële uitslag toegegeven dat Imamoglu voor staat en hem gefeliciteerd. Ook de Turkse president Erdogan heeft Imamoglu gefeliciteerd met zijn overwinning bij de burgemeestersverkiezingen in Istanbul. Daarmee lijkt Erdogan zich neer te leggen […] Het bericht Oppositie wint tweede burgemeestersverkiezingen in Istanbul verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Sun, 23 Jun 2019 21:19:59 +0000

Vier Turkse jongemannen overleden bij crash op de A12 bij Den Haag

Bij een ongeluk op de A12 afgelopen nacht zijn vier Turkse jongemannen uit één familie om het leven gekomen. Hun auto reed tegen een vangrail aan waarna de wagen achter de vangrail op de zijkant terecht kwam. Hoe het eenzijdig ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Volgens het Algemeen dagblad gaat het om […] Het bericht Vier Turkse jongemannen overleden bij crash op de A12 bij Den Haag verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Wed, 24 Apr 2019 10:34:25 +0000

Vakantiegangers kiezen vaker hotel direct aan het strand van Marmaris

Vakanties naar het Turkse Marmaris zijn enorm in trek. Dit omdat deze vakantieplaats ligt in een prachtige baai. Ook heeft Marmaris prachtige zandstranden met helder blauw water. Dit is een van de belangrijkste reden waarom vakantiegangers steeds vaker kiezen voor een hotel direct aan het strand van Marmaris. Een van de bekende hotels direct aan […] Het bericht Vakantiegangers kiezen vaker hotel direct aan het strand van Marmaris verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Sat, 20 Apr 2019 09:07:59 +0000

Hotel Bodrum Holiday Resort populair onder gezinnen in Bodrum

De vakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat veel toeristen weer richting Turkije gaan. Bodrum in Turkije is daarbij een favoriete bestemming. De stad aan de zuidwestkust van Turkije aan de Golf van Gökova, ligt tegenover het Griekse eiland Kos en biedt een bruisend centrum. Hotel Bodrum Holiday Resort is een populaire […] Het bericht Hotel Bodrum Holiday Resort populair onder gezinnen in Bodrum verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Fri, 05 Apr 2019 13:06:58 +0000

‘Turkse man die mensen in Utrecht neerschoot wilde vrouw vermoorden’

De 37-jarige in Turkije geboren Gökmen Tanis is door de politie in beeld gebracht als verdachte bij de schietpartij in Utrecht. Daarbij werden 3 mensen gedood en raakten 9 gewond. Er werd rekening gehouden met een terroristisch motief, maar volgens bronnen in Utrecht gaat het verhaal dat hij zijn schoonzus wilde vermoorden. Hierdoor is het […] Het bericht ‘Turkse man die mensen in Utrecht neerschoot wilde vrouw vermoorden’ verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Mon, 18 Mar 2019 14:27:46 +0000

Man steekt zichzelf in brand in Turks consulaat te Rotterdam

In het Turkse consulaat aan de Rotterdamse Westblaak heeft een man zichzelf maandagmorgen rond 09.00u in brand gestoken. De brandweer en politie zijn uitgerukt meldt de NOS. De politie beschouwt het als een poging tot zelfdoding en wil er daarom niet meer over kwijt. De traumahelikopter is opgeroepen voor assistentie. Hij is naar het ziekenhuis […] Het bericht Man steekt zichzelf in brand in Turks consulaat te Rotterdam verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Mon, 07 Jan 2019 12:18:28 +0000

President Erdogan nodigt Donald Trump uit voor bezoek aan Turkije

De Turkse president Erdogan heeft zijn Amerikaanse collega Donald Trump uitgenodigd volgend jaar een bezoek te brengen aan Turkije. Dat heeft het Witte Huis bekendgemaakt, schrijft de NOS. Een woordvoerder zegt dat Trump openstaat voor een ontmoeting, maar dat er nog niets is gepland. Volgens de omroep spraken de leiders van Turkije en de Verenigde […] Het bericht President Erdogan nodigt Donald Trump uit voor bezoek aan Turkije verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Tue, 25 Dec 2018 11:56:09 +0000